Rainbow high Bella Parker

 Bella Bella bellissima! Túto bábiku som nikdy v živote neplánovala. A predsa ju mám! Dôvod bol prostý - ona proste je nádherná! Ale! Veľký pozor treba dať! Na čo sa dozviete už v článku nižšie... 




Nádherná Bella je ako ružový cukrový bonbónik. Z druhej série som toho veľa neplánovala, mala som skôr v pláne Crystal alebo Stellu, ale keď som ju uvidela naživo, tak bolo všetko zabudnuté. 





Má úžasné oblečenie, tvár, maľbu, hustota vlasov je však pre mňa otáznik. Skutočne má úžasné a husté vlasy, to sa vôbec nedá poprieť. A hlavne ich je veľa! Rainbow high ma v tomto neprestáva udivovať. Problém malý-kozmetický je len v tom, že dierky na navlasenie vlasov má zrejme príliš ďaleko od seba, čím teda vlasy pôsobia, že sú málo husté, pretože má v hlave veľké rozostupy medzi nimi. Zakamuflovať sa to dá, stačí trochu inak vlasy rozhodiť po hlávke ale zjavne to bude aj pri ostatných problém. Takže také malé varovanie. Celkovo sa o druhej sérii tvrdilo na začiatku, že kvalita trochu šla dole, ja to súdiť neviem, keďže mám len Bellu, ale za mňa je aj tak očarujúca. Rozmýšľala som aj, či niekomu šikovnému nedať dovlasiť vlasy, ale nie je to až také hrozné a tých vlasov je ozaj veľa! Len sú proste ďaleko od seba. 




















Toľko vlasov 🌈😍🦄. Zrejme bol len stroj na našitie vláskov zle nastavený alebo čo, tým, že majú väčšie hlavy tak tie rozostupy sú proste ďalej no. Ale vhodný účes to vyrieši! 











Za mňa Rainbow high je najväčšou hrozbou pre moju peňaženku tento rok. Videli ste zimnú kolekciu? Panebože....Toľko krásy na bábikach som nevidela už za celú jednu dekádu ... 

Komentáre

Zverejnenie komentára

Obľúbené príspevky