Barbie Fairytopia Wonder Fairy 2005


Tak dlho sľubovaná víla bola dnes konečne nafotená! A zistila som,že naše aktuálne posteľné prádlo je ideálne na fotenie morských panien,tak sa posnažím ich nafotiť,keď mám konečne motiváciu 😅.Po dlhom uvažovaní sa musím priznať,že vôbec si nepamätám,ako sa ku mne táto krásna bábika dostala. A to ju mám možno iba rok asi... Ale určite je z bazaru alebo bazošu,z druhej ruky. Prišla ku mne s takto rozpustenými vlasmi a niekto jej vymyslel veľmi pekný účes,vôbec nechápem,prečo ich mattel nepredával takto,tie vlasy sú s prepáčením úplné porno😁. Krídla sú dokrčené ale viac sa mi páčia zložené pri noháh,krásne dotvárajú sukienku. Rada by som raz zohnala aj ostatné,najmä Lenaru aj v pôvodnom oblečení,len vlasy by som jej rozpustila a spravila asi rovnaký účes ako predchádzajúca majiteľka tejto mojej. Topík je z plastu, časť čo sa obtáčala okolo krku bola zlomená už keď bábika prišla, ale zakamuflovali sme to trblietavou farbou na okná,ešte aj farebne som sa trafila! Aj keď sa mi nikdy tieto víly nepáčili,ani som netúžila nejakú vlastniť,momentálne je mojou favoritkou v celej mojej zbierke! Je fakt úžasná,ak ju máte niekto doma,prosím,rozpustite jej tie vlasy!Mojej sa jemné vlnky ako pozostatok z pôvodného účesu už skoro vyrovnali,ale boli fakt úžasné,asi jej ich časom zapletiem,aby sa jej znovu urobili.

 


 Hnedé riasy pekne dotárajú celý éterický vzhľad.

Tetovania sa trochu ošúchali ale sú krásne. Pripomínajú mi  keltské symboly ako mala napr. Keira Knightley vo filme Kráľ Artuš.

Sexi nožky.

 


Komentáre

  1. Tieto tri víly sú nádherné. Lenara je môj dlhodobý sen, je to fakt prekrásna Kayla/Lea. Spolu so Secret Spell pre mňa z playline jedna z najkrajších

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak tak ako vravíš, celá táto séria je vydarená.

      Odstrániť

Zverejnenie komentára

Obľúbené príspevky