Barbie fashionistas č. 136



Poďme si predstaviť asi najlacnejšiu bábiku akú som kedy kupovala a zároveň určite jednu z najkrajších Fashionistas Barbie. 
Bábiku už mám niekoľko mesiacov, kupovaná bola niekedy v lete ešte cez alza.sk
Cena asi okolo 9 eur ju korunuje hádam na najlacnejšiu bábiku v mojej zbierke(ktorá nie je z druhej ruky),ale dovolím si tvrdiť,že jednu z najkrajších. Je moja prvá aj čo sa týka robustnejšieho tela, ešte som curvy telíčko nemala v zbierke. Pricestovala s ňou aj 122ka, ktorú som sa snažila predať,ale viac o nej pri jej samostatnom článku.
Dôvod,prečo som ju kupovala online bol ten,že v kamenných obchodoch som ju nikde nevidela. A dobre som aj urobila, bola to láska na prvý pohľad. Tie vlasy sú úplne čarovné.








Nerada nakupujem online fashionistas bábiky,nikdy nie je totiž isté,čo vám príde, myslím teda hlavne symetriu maľby. Našťastie tu som mala šťastie, iste, detajlista by v maľbe chyby našiel, ale to ja nie som.



Vlasy! Och nielenže sú krásne husté a dlhé,ale nájde sa v nich totálny mix farieb. Zelenú mi neodfotilo dobre,ale vpravo vidieť aj pár zelených pramienkov. Kľudne by som ich tam prijala aj viac, sú pekné.



Na outfite sa asi najviac odrazila cena. Príde mi to ako pyžamko,ale farba k nej sedí. 






Moje dve krásky.








Tu prikladám foto z pinterestu, zrejme pani majteľka svoju ešte preliala horúcou vodou,aby vlásky trochu spľasli okolo tváre, možno to aj ja spravím, uvidím.
Mimochodom, keby takéto morské panny vyrobil Mattel, tak už ich mám plnú policu! Chvíľami aj rozmýšlam,či jej nezadovážim nejaký chvost! Bola by snová!
 



Komentáre

  1. Má opravdu krásné vlasy a líbí se mi, že je baculka. Uvažovala jsem o ní.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Je naozaj krásna, také husté vlasy sme tu už roky nemali. Išla by som do toho, ak váhaš ešte 🙂.

      Odstrániť
  2. Priznám sa, že ešte viac ako bábika ma na tvojich fotkách zaujala "dánovka" v pozadí :-) Ale aj Mbili je krásna a ako morská panna by bola so svojimi vlasmi úplne dokonalá, to máš pravdu :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ešte sme ju neprečítali, ale máme ju podpísanú od autora😊.

      Odstrániť
    2. No ja ju mám prečítanú zase tak dávno, že už netuším o čom bola :-( To sa mi žiaľ stáva pri knihách veľmi často :-(

      Odstrániť

Zverejnenie komentára

Obľúbené príspevky