Barbie Riviera II.


Túto barbie sme tu už raz videli. Jedná sa o barbie z môjho detstva, ktorú som dostala od rodičov a boli sme ju spolu vyberať v Tescu na Kamennom námestí v Bratislave. Aj keď je na nej vidieť známky škôd, je stále krásna a nikdy by som sa jej nedokázala vzdať. Hocijaký plyšák by sa mi zunoval už dávno, len ona a ešte jedna barbie nikdy. To sú proste spomienky z detstva, ktoré už sú aj dávno zabudnuté, ale symbolizujú pre mňa najkrajšie obdobie a vždy tu budú pre mňa ako pamiatka na mojich úžasných rodičov, aj keď tu raz už nebudú. Náhodou som asi pred mesiacom objavila inzerát, kde ju predával jeden pán v takmer nedotknutom stave a ja som nedokázala odolať. Mať túto krásku dvakrát a za ešte taký smiešny peniaz, to je jednoducho povinnosť. Plánujem si raz zadovážiť aj moju ,, najstaršiu" barbie, v trošku zachovalejšej verzii,ale tú si priponenieme zase niekedy nabudúce. Fotky už mám, tak verím, že článok vyjde hneď po tomto. 





Brutálne som sa čudovala rozdielu v hustote vlasov. Hrala som sa s ňou asi naozaj dosť, keď toľko vlasov padlo za obeť. Príde mi, že tá novšia vpravo má výraznejšie oči aj očné tiene, neviem ale posúdiť, či to tak mohlo byť odjakživa alebo zub času sa tak podpísal. Telíčko už moja staršia verzia nemá pôvodné, vyslúžila si lepšie. 








So svojou sesterničkou Hip 2 be square, ktorá tuším vyšla buď v rovnaký rok alebo rok po Riviere. 



 

Komentáre

  1. Je velmi krásná, tedy obě. Zrzky mám ráda. A když představuje krásné vzpomínky, není co řešit, je jasné, že jí potřebuješ dvakrát.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. A mne sa už minule zdalo, že máš dvojičky :-) Sú nádherné. Ono rozdiely v maľbe a hustote vlasov môžu byť tým, že každá môže mať iný pôvod krajiny výroby (Čína, Indonézia, Malajzia). Ale ja som mala už viacero dvojičiek v rukách a ešte nikdy neboli úplne rovnaké, skôr ma zarážala ich nerovnakosť rovnako ako teba.
    Detstvo je úžasná časť života človeka a podľa mňa aj tá, na ktorú človek najviac spomína, najviac má z nej práve takéto artefakty a podobne.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Môže byť ale staršia má riadnu plešku už a to bude jednoznačne mnou 😆. Strašne ju a ešte jednu mám rada. Ak nájdem pekne šaty tak si ich časom tiež vystavím v knižnici.

      Odstrániť

Zverejnenie komentára

Obľúbené príspevky