Barbie extra No.3

 Zdravím všetkých, takže máme tu túto členku pomerne kontroverznej línie Barbie Extra, o ktorej sa šušká, že opakuje podľa MGA Entertainment LOL Omg línie. Jediná, ktorá ma z tejto kolekcie naozaj zaujala, bola táto číslo 3 a ešte dúhovovlasá Daya. Ale nakoniec som sa rozhodla len pre jednu. Táto sa mi páči viac nielen pre Millie tvár a dlhé vlasy, ale aj celkovo oblečením. Daya je fajn, ale nemusím mať všetko. Zvlášť keď už je málo miesta. Jej pôvodný outfit je super ale požičala si ho iná bábika 😁. A tak si ju predstavíme v takýchto dievčenských romantických šatách. Dlho som hľadala, že komu budú pasovať a zo všetkých adeptiek najviac pristanú práve jej. 









Millie pózuje v mojej malej balkónové záhradke. Náš byt má 2 balkóny, jeden slnečný a druhý tienistý. Ešte nepoznám správne kvety, ktoré vydržia na slnku a páľave celý deň, zatiaľ je to tam také nič moc. Ale darí sa tam jahodám, čo práve testujeme. Kvietky ja všeobecne rada, ak by sa niekto chcel pozrieť, môže ma nájsť na instagrame pod účtom @flowerfairy_junior
Škoda, že príde zima a túto krásu mi zničí. 















Pôvodný outfit zahŕňa aj tieto krásne plavky. Odkedy Mattel už vyrába plážové kolekcie s maľovanými plavkami, mala som akútny nedostatok tohto oblečenia. Našťastie som potom objavila balónikové plavky. O tieto sa ale dievčatá určite budú deliť. Čo mi príde zvláštne na nej sú jej vlasy. Teda materiál vlasov. Mne to príde ako dosť nekvalitný materiál, pretože sa rýchlo cuchajú ale viacero zahraničných zberateľov si pochvaľuje, aké má kvalitné vlasy... Nevadí, nemusím rozumieť všetkému 🤣. Pixelová maľba sa dá prežiť a pôvodné doplnky k bábike mohli zahŕňať aj druhý outfit namiesto zvieratka. Ale inak je to krásna kolekcia. Videla som aj druhú vlnu, veľmi nezaujala. Tešila som sa na dolíčkovú Violet so žltým pončom a dlhými vlasmi, ale Mattel tento prototyp dosť zmenil. Bodlo by, keby som ich videla aj naživo niekde. Aj túto som objednala cez Mall.sk, hneď 2 kusy, že nech vidím rozdiely a krajšiu si nechám. Boli nádherné obe, táto vyhrala pre hustejšie vlasy v zadnej časti hlavy. No a druhú som išla vrátiť, veď Mall.sk hlása, že môžete do 2 mesiacov vrátiť bez udania dôvodu. Tak som šla. A padla otázka, že prečo ju chcem vrátiť. Z toho šoku som bola schopná odpovedať:,,Je vzadu plešatá." Pán sa usmial a povedal :
,, A nebude to vekom? '' 
Ani som sa zo stresu nezasmiala na tom vtipe, čo asi potom pôsobilo dosť ako trápne ticho🤣. Dôvod asi obstál, lebo vybavili sme reklamáciu a prášila som rýchlo preč. 
Keď by som objednala opäť 2 ks niekoho, musím niečo lepšie vymyslieť. 





Pôvodná podoba. Ako sa vám páči táto línia? 

Komentáre

  1. Krásné fotky, ale jinak mě tahle série neoslovila. Barevné jsou na mě moc velká divočina:-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Presne, aj ja radšej menej bláznivé kombinácie ale aspoň jedna v zbierke nesmie chýbať ani u mňa 😁.

      Odstrániť
  2. Je veľmi milá, ja celkovo Millie zavreté ústa môžem. No, tak to som zvedavá, keďže sa tiež chystám vrátiť bábiku v Mall, či sa budú niečo pýtať. Naposledy som vracala v Alze a tam ich dôvod vôbec netrápil :-D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Budem držať palce. To tú blondínku Look? Možno chcel len chlapec byť vtipný 🤣ja neviem. Ale lepší dôvod som nemala poruke.

      Odstrániť

Zverejnenie komentára

Obľúbené príspevky