Poličkové výtvory 2021

 Krásny nový rok 2022 všetkým. Otváram ho s článkom kde sa poohliadneme naspäť za rokom 2021. Keďže moja polica s bábikami trochu už je preplnená, bola som nútená zopár bábik aj vystaviť. A už som od leta od tohto neupustila. Mala som v knižnici jednu policu nevyužitú-odkedy ju využívam na tieto účely, tak zraky návštev sa upierajú hlavne tým smerom a som veľmi milo prekvapená, že má to veľmi pozitívne ohlasy. Väčšinou nadšené alebo obdivné, alebo vôbec žiadne, negatívne vôbec. Moje okolie o tomto koníčku totiž nevedelo a pred príchodom každej návštevy som to pár krát aj schovala do police, ale potom som na to zabudla a prekvapivo svet sa nezrútil a stále sa točí ďalej 😁. A občas ma poteší aj nejaký pochvalný komentár. Takže už trému z tohto nemám a čo si myslia ľudia neriešim. Ako som bábiky zakomponovala môžete vidieť tu. 

Začali sme letom, to sa nieslo v modrých farbách. 




Potom sa mi už pýtala zmena, tak som chcela niečo v dúhových farbách. 





Halloween bol čistá improvizácia, hlavne sa tu uplatnili Monster High, Barbie len preto, že mala na sebe niečo oranžové. Najviac sa návštevníkom páčila ale Samara(pôvodne Pocahontas) a bratranec It-dlhovlasá Teresa, ktorú mám od Nikky a ešte som ju nenafotila 😅. Prepáč, určite to mám v pláne napraviť, ale pózuje aj vo vianočnej výzdobe. Takže si užíva pozornosť aj tak dennodenne. 





Vianoce. Nákup dekorácií som stihla ešte pred lockdowom a pôvodne som tam Barbie zakomponovať nechcela ale chýbalo mi tam niečo, tak nakoniec sa z pôvodného miesta v knižnici presťahovala ku nám na botník na schodisko - čiže áno, aj moji susedia už asi tušia 😁. 




Vianoce v poličke. Anjel nahradila RH dvojička, ktorá svojimi vlasmi pripomína fénixa. Na túto výzdobu som musela investovať do vianočného oblečenia. Ale som fest rada a stálo to za to. 





A to bol môj rok 2021. Som zvedavá ako to u nás bude ďalší rok 😁. 

Komentáre

  1. Krásné výstavky jsi vytvořila. Radost pohledět.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem 😊. Zbavilo ma to dalo by sa povedať strachu a pocitu hanby za môj koníček.

      Odstrániť
  2. Máš to krásně udělané, líbí se mi to. A co říkají lidé kolem? Tak to už dáááávno neřeším. Já oproti nim nemám dlouhou chvíli, tvořím a vytvářím na panenky. Mě se moc líbí ty tvoje Vánoční šaty pro tvoje holky.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem, aj ja som došla k poznaniu, že na názoroch ostatných môj život nestojí. Šaty som nevytvoril ja, ale nejaká iná pani. Už som od nej raz háčkované šaty kupovala a bola som veľmi spokojná.

      Odstrániť
  3. Maťka, máš to nádherné :-) Ani som neušila, že máš RH dvojičky (hlavne táto oranžovo-červená sa mi hrozne páči), už nejaký čas po nich pokukujem, tak uvidím, či nepristanú časom aj u mňa :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Áno, som strašne pozadu s fotením 😁. Musím sa už rozbehnúť. Odkladám to všetko, lebo neviem nájsť vhodné prostredie k foteniu.

      Odstrániť

Zverejnenie komentára

Obľúbené príspevky