Rainbow high De'vious twins


Prvá sada 2 bábik ak sa nemýlim v RH radoch (neskoršie duo balenia roztlieskavačiek nerátam). Zaujali okamžite, najmä Laurel. Prišli za väčšiu sumu, ako som zvyknutá, ale keď to zvážim, že sú dve, je to ešte ok. Som z nich oboch šťastná. Holly som chvíľu aj uvažovala, či nepredám, ale nakoniec som jej trošku premaľovala tie výrazné pery na jemnejšie a hneď je podľa môjho gusta. Jej účes je po vybalení z krabice rozpadnutejší, myslím ofinu, takže aj s tým sme trochu experimentovali. 



Ešte v krabici. Ja som si až po vybalení všimla, že Holly chýba vpravo náušnica, nebola ani nikde v krabici, takže som jej ich vymenila za fialové, čo boli ako bonus v príslušenstve. Tieto majú aj možnosť náklonu hlavy do strán a majú iný tvar hlavy ako prvá vlna bábik RH. 

































































Najviac sa mi páči takto s ofinou dohora. Ospravedlňujem sa za miestami neostré fotky, no aj tak mi prišli ešte celkom použiteľné. Baby sú krásne, mňa od prvého momentu zaujala zlato červená Laurel, ale teraz by som nedala z rúk ani Holly. Pomohla zmena rúžu. Majú super príslušenstvo, nalakované nechty a kabelka je látková, na suchý zips, v pohode sa do nej niečo malé zmestí. Vlasy sú tak husté, že pokojne môžete experimentovať s účesmi, majú ich hustejšie ako mám ja svoje 😂.
Ah, Rainbow high, prečo ničíš moje predsavzatia... Ale ďakujem, že to robíš takto krásne! 

Komentáre

  1. Obe sú nádherné, trošku viac sa mi páči Laurel, ale aj Holly je krásna :-) Tie rôzne farby lakov na nechtoch sú úžasné :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Áno, Laurel je dokonalá už rovno z krabičky 😊. Sú kočky. Najprv som si chcela nechať len jednu ale nemám srdce ich rozdeliť. Budú spolu 😋.

      Odstrániť
  2. Krásné jsou, moc se mi líbí. Více se mi líbí ta s modro-zelenými vlasmi, možná proto že miluju modrou a zelenou barvu.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem, som rada, že sa páčia, sú fakt nádherné. Rainbow high nastavil vysokú laťku, uvidíme ako Barbie bude na tom za pár rokov 😇

      Odstrániť

Zverejnenie komentára

Obľúbené príspevky